Våra betyg

Vad skiljer en femma från en sjua? Här förklarar vi vad vår betygsskala innebär.

BETYG 7
När kocken gjorde den här burgaren grät hon av separationsångest vid serveringen. En perfekt balans mellan smakerna och med tillbehör som förhöjer burgarens ursprungliga kvalitet ytterligare ett snäpp. Hit vill vi återvända. Helst imorgon.

BETYG 6
En riktig smakfest. Country roads take me home. Eller i alla fall hem till den här burgaren. Vi skulle kunna äta den varje dag. Men det är något som saknas. En liten detalj från maxpoäng.

BETYG 5
Det här är ett stabilt val. Vi blir aldrig besvikna, men trillar heller inte av stolen av njutning. En burgare vi gärna skulle bjuda våra vänner på, men till oss själva är bara det bästa gott nog.

BETYG 4
Burgaren är som en Toyota. Säker, driftsnål och gör sitt jobb. Men samtidigt lite tråkig. Det finns dock en charm med burgaren som gör att den inte hamnar längre ner på betygsskalan. Burgarnas motsvarighet till tv-serien 2 and 1/2 men. Aldrig jätteroligt. Men ganska småputtrigt.

BETYG 3
Det finns potential och god vilja. Men alla vet att det krävs mer än ambitioner för att nå toppen. Efter fem dagar i vildmarken utan mer än tallbarr på menyn skulle det här vara en fullpoängare. Men tyvärr. Vi bor inte i skogen.

BETYG 2
I det här segmentet samlas diverse sega Sibyllaburgare och misslyckade smak-kombinationer från McDonald’s eller Burger King. Visst, det är en burgare, men inte mycket mer.

BETYG 1
Burgaren som kocken glömde och serveringpersonalen hatar. Vi pratar om en frysbränd stackare med några nervösa pommes frites som snarare ser ut att vara salta pinnar än några mättande smaksensationer. Gå hem, gör om, gör rätt och rapportera när du är klar.