Max har nöjdast kunder

Posted by on 12 februari, 2013

”För tolfte året i rad toppar hamburgerkedjan Max listan över kundnöjdhet i en undersökning genomförd av Åke Wissing & Co. De företag som värderas i undersökningen är förutom Max även Sibylla, Burger King, 7 Eleven, McDonald’s och Pressbyrån och resultatet visar att Max har det bästa anseendet även bland dem som inte äter hos kedjan.”

DLF Food Newsservice skriver mer om rankingen av kundnöjdhet bland de svenska kedjorna.

Vi på Bisonburgers gillar ju i första hand premiumburgare på vanliga restauranger, men när det gäller snabbmatskedjorna är vi nog benägna att hålla med om att Max ligger bra till när det gäller smaken. Kundbemötandet skiljer sig inte lika mycket som smaken mellan de olika kedjorna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to Max har nöjdast kunder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*