Fira din burgerbloggare

Posted by on 6 februari, 2013

Det kan eventuellt vara så att en av medlemmarna i redaktionen fyller år på alla hjärtans dag. Det kan eventuellt vara så att den personen är jag. Att samtidigt få information om att Burger King kör igång sin Flam-o-gram-kampanj där man kan få upp till 50 procent rabatt på ett ”Valentine’s meal” den 14 februari är ju något som känns mycket lovande.

”Det finns fem olika kärleksbrev att välja mellan på Facebook. Det första brevet är inte så romantiskt och ger därför minst rabatt, medan brev nummer fem är rejält klyschigt och känslosamt. Den som vågar skicka det smörigaste brevet får mealet för halva prist. Burger Kings Valentine’s meal består av två Whopper meal, en stor dricka och två sugrör för alla kärlekskranka par.

Väntar med spänning på all uppvaktning.

Burger King flam-o-gram.

 

Burger king flam-o-gram

Burger king flam-o-gram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to Fira din burgerbloggare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*