Lökringar och jalapenos i vinnarreceptet på Hamburger-SM

Posted by on 1 juni, 2012

Frida Pettersson, vinnare av Hamburger-SM 2012

Idag stod det klart att Frida Pettersson från Luleå blev vinnare i årets Hamburger-SM arrangerat av MAX. I vinnarburgaren Grand de garlic fanns de två ingredienser som jag hävdar är två av de godaste att ha på en burgare – bacon och ost. Samtidigt kryddades anrättningen med hetta i form av jalapenos samt lökringar. Dressingen var green and garlic. Återstår att se när denna burgare dyker upp på menyerna framöver.

”Hamburger-SM 2012 har avgjorts i Kungsträdgården i Stockholm. De fem finalisterna tillagade och serverade sina hamburgare inför en jury bestående av bland annat Klas Lindberg, årets kock 2012, Max vd Richard Bergfors och hamburgerälskaren Martin Melin. Vann gjorde Frida Pettersson med sin Grand de Garlic.”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to Lökringar och jalapenos i vinnarreceptet på Hamburger-SM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*