Äntligen lanseras BurgerQuest

Posted by on 27 juni, 2012

Vi har skrivit om BurgerQuest tidigare i år, och idag lanseras den äntligen. Appen (finns bara för iOS än så länge) låter användaren hitta och dela med sig av burgerupplevelser. Rent konkret funkar det lite som en incheckningsapp där du först letar upp restaurangen eller adressen där du befinner dig och sedan antingen recenserar en befintlig burgare eller lägger till en ny om den inte finns i databasen. Du kan sätta betyg samt lägga in en bild på skapelsen också. Vid lanseringstillfället var det, kanske av förklarliga skäl, ganska tomt med burgare. I alla fall när jag gjorde en sökning här i Stockholm. Men redan idag har det tillkommit nya recensioner så jag gissar att det kommer gå ganska snabbt att få in mängder av bra burgertips. Om inte annat är det en uppmaning till dig som läsare att hjälpa till.

BurgerQuest är inte superavancerad, men har ett snyggt gränssnitt och tillräckligt med finesser för att utgöra ett bra tillskott i jakten på den bästa burgaren. Rekommenderas!

Några skärmdumpar:

BurgerQuest-karta

BurgerQuest-sökning

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to Äntligen lanseras BurgerQuest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*