Pickles, San Francisco, 6/7

Posted by on 24 april, 2009

Ett av de nyaste burgerställena i San Francisco heter Pickles och ligger i korsningen Columbus Avenue och Jackson Street, mellan finanskvarteren och Little Italy. Jag var där ikväll och blev positivt överraskad. Burgaren var grillad över öppen eld och smakade därefter. Mycket god. Tillbehören var också goda. I sällskapet beställdes det både brysselkål och lökringar. Båda var oväntat smakrika. Pommes fritesen var lite för smala för min smak, men fick ändå godkänt.

Andra bra saker: Jag fick tre (!) extra påfyllningar på min diet coke utan att ens fråga efter det och defintivt utan att behöva betala för det. Precis så ska det vara. Bra service och lagom snygg inredning. En blandning mellan klassiska bås och mer modern inredning kan man säga.

Tyvärr glömde jag att fota anrättningen. Men ni får helt enkelt lita på mig. Det här kommer att bli ett återkommande inslag i burgerkonsumtionen här i San Francisco.

Baconburger med cheddarost.
Pris: 10,5 dollar exkl skatt

Bisonburgers poäng: 6/7

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to Pickles, San Francisco, 6/7

  1. Thomas Frostberg

    Burgaren kostade för visso $10,5 – men osten kostade ytterligare $2. Rätt ska vara rätt – jag har bevis (kvittot)!

  2. Pelle Sten

    Grymt. Vi får ta en burgare där i sommar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*